Predstavitev

Zanesljivost

V Utrdbi se zavedamo, da je 24-urna dosegljivost vaše spletne strani in elektronske pošte zelo pomembna za vas in vaše obiskovalce, zato smo poskrbeli za zanesljivo strojno opremo in okolje, ki zagotavlja 99.9% dosegljivost strežnika in s tem tudi vaših spletnih strani. Prostor v katerem se nahajajo strežniki je ustrezno klimatiziran in zaščiten pred statično elektriko in njenimi škodljivimi vplivi. Stroga varnostna politika in predvsem izurjeni tehniki pa zmanjšujejo možnosti napak s strani človeškega faktorja. Z garancijo 99.9% dosegljivosti stranke dobijo tudi garancijo, da jim bo v najslabšem primeru povrnjen sorazmeren del plačila za obdobje nedosegljivosti.

Redundantna infrastruktura

Celotna infrastruktura omrežja, kjer bo gostila vaša spletna stran, je zasnovana redundantno. Pri vseh elementih, ki to tehnično dopuščajo, smo poskrbeli za samodejno nadomestljivo strojno opremo:

  • več aktivnih ponudnikov povezav do svetovnega spleta (v primeru težav pri kakšnem od ponudnikov se promet avtomatsko preusmeri preko preostalih ponudnikov);
  • neprekinjeno napajanje (za zaščite pred lokalnimi izpadi električne energije smo vso opremo priključili na sistem za neprekinjeno napajanje, ki služi kot nekakšna baterija v primeru izpada električnega toka in hkrati ščiti pred prenapetostnimi sunki v omrežju);
  • zanesljivi in zamenljivi strežniki (diskovna polja RAID 10, 2x gigabitna mrežna kartica, 2x el. napajalnik…);
  • neodvisna lokacija za hranjenje dnevnih varnostnih kopij vaše spletne strani…

Za vse elemente omrežja je vedno na voljo tudi identična strojna oprema, ki je vedno pripravljena za urgentno zamenjavo v primeru morebitnih težav.

24 urno spremljanje delovanja

Nad delovanjem strežnikov nenehno bedijo izkušeni tehniki, ki takoj poskrbijo za morebitne težave. Preko telefona in e-pošte pa smo vam na voljo tudi za reševanje težav povezanih z vašo spletno stranjo. Medtem, ko bomo mi skrbeli za vse varnostne posodobitve, nadgradnje programske opreme, spremljanje delovanja, odpravljanje težav in vsa ostala opravila povezana s samim gostovanjem strani, se boste vi lahko posvetili vsebini strani in stiku z vašimi obiskovalci.

Izkušnje

V podjetju Utrdba se z gostovanjem spletnih strani ukvarjamo že od leta 2000. V tem času smo si nabrali ogromno izkušenj, ki jih sedaj s pridom uporabljamo za zagotavljanje nemotenega delovanja vaših spletnih strani in elektronske pošte.

Dodana vrednost

Vsi naši paketi gostovanja vključujejo brezplačne dodatke, ki drugje ponavadi niso na voljo ali pa so na voljo samo proti doplačilu (nadzorna plošča cPanel v slovenskem jeziku, prednaložene skripte, spletna pošta, zaščita pred nezaželeno pošto…). Po dogovoru lahko poskrbimo tudi za gostovanje spletnih strani s posebnimi zahtevami (gostovanje ene strani na več strežnikih, aktivno preusmerjanje DNS-jev, zrcaljenje…).